Reserveren

We zijn bijna onderweg

Online een taxi reserveren? Vul het formulier hiernaast in. Vooraf betalen bijv. IDEAL wordt op prijs gesteld.

Let op! U dient 1 dag voor vertrek te bellen met onze centrale 088-636 36 36 voor de definitieve ophaaltijd.

Graag zijn wij u een volgende keer weer van dienst.

Houd er rekening mee dat onze diensten op carnaval oud/nieuw uitsluitend beschikbaar zijn voor luchthavenvervoer. Denk ook aan de Feestdag toeslag bij het boeken van een luchthaven rit op de bekende feestdagen.

We zien u reservering graag tegemoet

Door de werkzaamheden op en bij Schiphol is het zeer moeilijk om bij het ophalen binnen de gebruikelijke tijd elkaar te treffen zoals u van ons gewend bent, wij adviseren daarom om u ophaal rit vanaf Schiphol via de STA balie te boeken, dit gaat soepel en vlot en vermijden we lange wachttijden. De toeslag van de STA balie is € 7,50 zie toeslagen. Wilt u bij een boeking / reservering vanaf Schiphol indien u wenst STA balie vermelden in opmerking veld bvd.

Bel ons bij vragen op: 088-6363636

LET OP! OVER RESERVEREN TAXIGROEN

Taxigroen is een deel van de diensten van ons bedrijf. We bieden ook speciale voorwaarden voor zakelijk gebruik van de taxi, zakelijk luchthaven vervoer, groepsvervoer of limousine gebruik van de taxi.

Als u minder dan 24 uur voor vertrek een reservering plaatst, is het raadzaam dat u zelf ter controle telefonisch contact met ons opneemt!